C&A | Šibenik | Supernova

Trgovina C&A svojom ponudom zadovoljit će potrebe svih članova obitelji.

C&A | Šibenik | Supernova

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Najnoviji trendovi po odličnim cijenama iz trgovine C&A u centru Supernova Šibenik

Trendi modne kombinacije po pristupačnim cijenama ono su što privlači kupce u omiljenu trgovinu C&A smještenu u retail park Supernova Šibenik. Izvrsna i lako pristupna lokacija, kao i ponuda fantastičnih kolekcija za cijelu obitelj oduševljava sve Šibenčane, ali i brojne turiste koje posjećuju grad.

Tražite li svakodnevne kombinacije za slobodno vrijeme ili elegantne i profinjene haljine ili odijela za svečane prilike, na pravome ste mjestu. Trgovina C&A svojom ponudom zadovoljit će potrebe svih članova obitelji.

Pronađite izvrstan pamuk na nježnu kožu beba u baby kolekciji, udobne i uvijek nosive dječje kombinacije s popularnim dječjim likovima za djevojčice i dječake, ali i sve što vašim boljim polovicama treba za poslove ili privatne prilike. Ponuda uključuje i posebne kolekcije za kupce krupnije građe, trudnički program, liniju od bio pamuka za nježnu dječju kožu, ali i sezonski prigodni program za ljetne ili zimske avanture.

Aktualni modni trendovi, fantastične kombinacije te mogućnost gotovinskog i kartičnog plaćanja garancija su odličnog shoppinga u trgovini C&A šibenske Supernove.

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.