SUPERNOVA ŠIBENIK

Super Subota

Mnogima je subota omiljen dan za shopping, ali posjetitelji shopping centra Supernova Šibenik znaju da je druga subota u mjesecu Super subota te je posebnija od drugih.

Svakog mjeseca povodom Super subote naši brojni zakupci pripremaju odlične popuste i pogodnosti. Smješten na adresi Put Vida 6, shopping centar Supernova Šibenik zbog svoje je lake dostupnosti izvrstan centar za odličan obiteljski shopping koji je još bolji kada trgovine pripremaju lude popuste. Oprema za dom ili sport, muška ženska i dječja moda, obuća i modni dodaci te ostali bogati asortiman naših trgovina čeka vas uz posebne popuste. Omiljeni brendovi iz mjeseca u mjesec pripremaju vam ponude koje ne smijete propustiti. U svojim kalendarima zaokružite drugu subotu u mjesecu i rezervirajte ju za super shopping i brojne uštede. O svim popustima, akcijama  i pogodnostima koje donosi Super subota redovito vas obavještavamo putem naše web stranice i društvenih mreža, stoga nas pratite. Pripremite popise za kupovinu i vidimo se u shopping centru Supernova Šibenik na sljedećoj Super suboti.

Dođite i iskoristite sjajnu priliku za najpovoljniji shopping u sljedećim trgovinama:

Biberon
30% na Maraska prirodne sokove

Galileo 
AKCIJA 1+2 gratis! (Plati 1, kupi 3 komada) na odabrane T-shirt i polo majice kratki rukav i košulje kratki rukav.
(Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju. Popust se ne odnosi na dio asortimana basic majica i košulja)

Kik
Dječje majice raznih boja 15,90 kn

Spar
20% na sve trajne i polutrajne nareske Gavrilović
(Cijene na polici umanjene su za navedeni postotak. Popust se ne odnosi na već snižene i promotivne artikle)

Takko
Popust od 50kn na iznos kupovine od 250 kn