Spar | Šibenik | Supernova

Između više od 7.400 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda pronađite samo najbolje za svoju obitelj uz najpovoljnije cijene. Tražite li kvalitetu po odličnoj cijeni, zavirite u posebnu Spar Premium liniju koja nudi fine i kvalitetne delicije.

Spar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 18:00
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Nabavka namirnica još je jednostavnija i povoljnija u trgovini Spar u centru Supernova Šibenik

Spremate li se u kupovinu namirnica i ostalih kućnih potrepština posjetite trgovinu Spar koja vas čeka u retail parku Supernova Šibenik, a prostire se na više od 1 000 kvadratnih metara što ga čini idealnim mjestom za veliki kupnju za cijelu obitelj.

Na jednom mjestu pronađite sve za vaš dom, od pekarskih proizvoda, mlijeka, voća i povrća, mesa i pića, kao i tekstila te elektronske opreme za dom. Između više od 7 400 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda pronađite samo najbolje za svoju obitelj uz najpovoljnije cijene. Tražite li kvalitetu po odličnoj cijeni, zavirite u posebnu Spar Premium liniju koja nudi fine i kvalitetne delicije.

Ljubitelji talijanske kuhinje pronaći će najbolje proizvode te zemlje u kolekciji DESPAR Premium proizvoda. Uz brojne usluge, Spar se ističe narudžbama kolača, gotovih jela i plata za sve prigode, kao i narudžbom te čišćenjem svježe ribe. Brojne uštede, kao i vikend akcije pronađite u aktualnim tjednim ponudama trgovine Spar u retail parku Supernova Šibenik.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.

Novosti
marka Vital
Zdravo u novu godinu
14. siječnja 2021.

Nova godina, nove odluke. Da ćemo se zdravije hraniti obećavamo svake godine, no malim koracima možemo našu odluku čak dovesti barem do veljače. Trgovina Spar na svojim policama skriva mnoštvo zdravih namirnica marke Vital poput krekera, sladila, jaja, sjemenki s više minerala i vitamina, a manje masti, šećera i soli za uravnoteženu prehranu.