Spar | Šibenik | Supernova

Između više od 7.400 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda pronađite samo najbolje za svoju obitelj uz najpovoljnije cijene. Tražite li kvalitetu po odličnoj cijeni, zavirite u posebnu Spar Premium liniju koja nudi fine i kvalitetne delicije.

Spar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Nabavka namirnica još je jednostavnija i povoljnija u trgovini Spar u centru Supernova Šibenik

Spremate li se u kupovinu namirnica i ostalih kućnih potrepština posjetite trgovinu Spar koja vas čeka u retail parku Supernova Šibenik, a prostire se na više od 1 000 kvadratnih metara što ga čini idealnim mjestom za veliki kupnju za cijelu obitelj.

Na jednom mjestu pronađite sve za vaš dom, od pekarskih proizvoda, mlijeka, voća i povrća, mesa i pića, kao i tekstila te elektronske opreme za dom. Između više od 7 400 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda pronađite samo najbolje za svoju obitelj uz najpovoljnije cijene. Tražite li kvalitetu po odličnoj cijeni, zavirite u posebnu Spar Premium liniju koja nudi fine i kvalitetne delicije.

Ljubitelji talijanske kuhinje pronaći će najbolje proizvode te zemlje u kolekciji DESPAR Premium proizvoda. Uz brojne usluge, Spar se ističe narudžbama kolača, gotovih jela i plata za sve prigode, kao i narudžbom te čišćenjem svježe ribe. Brojne uštede, kao i vikend akcije pronađite u aktualnim tjednim ponudama trgovine Spar u retail parku Supernova Šibenik.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.

Novosti
Igraj i osvoji
Počinje nogometna grozinca
8. svibnja 2024.

U periodu od 08.05. do 25.06.2024. kupovinom od najmanje 10,00 € u bilo kojoj SPAR i INTERSPAR trgovini u Hrvatskoj, zaigrajte nagradnu igru i razveselite se super nagradama uz koje će biti ljepše pratiti europsko nogometno prvenstvo!

Pročitajte pravila i izazovite svoju sretnu zvijezdu na SPAR Nagradna igra - prijavite se! (igram.hr)