Biberon Caffe | Šibenik | Supernova

Ljubazno osoblje, ugodan ambijent i vrhunska ponuda učinit će vašu pauzu od shoppinga ili puta ljepšom.

Biberon Caffe

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Biberon Caffe - idelana destinacija za pravo osvježenje i pauzu od shoppinga u centru Supernova Šibenik

Želite li se nakon dobre kupovine odmoriti uz kavu ili osvježavajuće piće, ugodan ambijent caffe bara Biberon pravo je mjesto za vas. Smješten u retail parku Supernova Šibenik, između trgovina Kik i Spar, Biberon je omiljeno mjesto brojnih posjetitelja centra, a odlična lokacija uz Jadransku magistralu, dostupnost i osiguran parking čini ga idealnim mjestom za vaše dogovore i dnevna ili večernje druženja s prijateljima i obitelji.

Tome u prilog ide i ugodan ambijent te vrhunska ponuda pića kao i ljubazno i uslužno osoblje. Ljubitelji kave tako mogu uživati u vrhunski pripremljenoj kavi, čaju, i drugim toplim napitcima kao i u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Onima koji uživaju u isprobavanju novih napitaka Biberon nudi i znatno više od klasične kave - program specijalnih toplih napitaka oduševit će i najizbirljivija nepca. Kada poželite izbjeći gradsku gužvu, a istovremeno uživati u omiljenim napitcima i dobroj atmosferi, Biberon caffe pravo je mjesto za vas.

Biberon fantastičnom ponudom nastoji ugoditi brojnim gurmanima i domaćim te inozemnim ljubiteljima dobre hrane

Biberon je jedan od najvećih hrvatskih ugostiteljskih lanaca s impresivnom mrežom barova, restorana i slastičarnica. Biberonova poslovna priča počinje još 1998. kada je u Splitu otvoren prvi caffe bar. Već četiri godine kasnije otvorene su još tri ugostiteljska objekta, a kultni status lanac je stekao otvaranjem i restorana u kojemu još od 2004. Biberon fantastičnom ponudom nastoji ugoditi brojnim gurmanima i domaćim te inozemnim ljubiteljima dobre hrane.

Tijekom godina mreža objekata proširena je i na brojne druge lokacije pa tako danas Biberon svojim specijalitetima razveseljava posjetitelje diljem Hrvatske. Osim kafića u kojima možete popiti vrhunsku kavu ili se opuštati i družiti uz velik izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, Biberon je poznat i po izvrsnim slanim i slatkim zalogajima. Food barovi diljem zemlje nude odlične obroke idealne za okrjepu tijekom pauze od dnevnih obaveza, restoranska ponuda nudi i fantastičan spoj moderne i tradicionalne kuhinje kao i izvrsnu, egzotičnu ponudu sushija.

Biberonov tim posebno je ponosan i na svoju ponudu slatkih delicija koju možete isprobati u dnevnoj ponudi svih ugostiteljskih objekata. Kolačima i tortama zaokružite odličan ručak ili večeru ili zasladite odlazak na kavu ili piće. Jednom kada isprobate Biberonove slastice poželjet ćete ih pojesti ponovo, a ako vašu želju za slatkim ne može utažiti samo jedan komad torte, iz Biberona možete naručiti i cijelu tortu koja će uljepšati vaša obiteljska druženja i posebne prigode. Opustite se u dobrom društvu i uživajte u Biberonovoj gastronomskoj ponudi.