Biberon Caffe | Šibenik | Supernova

Ljubazno osoblje, ugodan ambijent i vrhunska ponuda učinit će vašu pauzu od shoppinga ili puta ljepšom.

Biberon Caffe

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Biberon Caffe - idelana destinacija za pravo osvježenje i pauzu od shoppinga u centru Supernova Šibenik

Želite li se nakon dobre kupovine odmoriti uz kavu ili osvježavajuće piće, ugodan ambijent caffe bara Biberon pravo je mjesto za vas. Smješten u retail parku Supernova Šibenik, između trgovina Kik i Spar, Biberon je omiljeno mjesto brojnih posjetitelja centra, a odlična lokacija uz Jadransku magistralu, dostupnost i osiguran parking čini ga idealnim mjestom za vaše dogovore i dnevna ili večernje druženja s prijateljima i obitelji.

Tome u prilog ide i ugodan ambijent te vrhunska ponuda pića kao i ljubazno i uslužno osoblje. Ljubitelji kave tako mogu uživati u vrhunski pripremljenoj kavi, čaju, i drugim toplim napitcima kao i u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Onima koji uživaju u isprobavanju novih napitaka Biberon nudi i znatno više od klasične kave - program specijalnih toplih napitaka oduševit će i najizbirljivija nepca. Kada poželite izbjeći gradsku gužvu, a istovremeno uživati u omiljenim napitcima i dobroj atmosferi, Biberon caffe pravo je mjesto za vas.

Biberon fantastičnom ponudom nastoji ugoditi brojnim gurmanima i domaćim te inozemnim ljubiteljima dobre hrane

Biberon je jedan od najvećih hrvatskih ugostiteljskih lanaca s impresivnom mrežom barova, restorana i slastičarnica. Biberonova poslovna priča počinje još 1998. kada je u Splitu otvoren prvi caffe bar. Već četiri godine kasnije otvorene su još tri ugostiteljska objekta, a kultni status lanac je stekao otvaranjem i restorana u kojemu još od 2004. Biberon fantastičnom ponudom nastoji ugoditi brojnim gurmanima i domaćim te inozemnim ljubiteljima dobre hrane.

Tijekom godina mreža objekata proširena je i na brojne druge lokacije pa tako danas Biberon svojim specijalitetima razveseljava posjetitelje diljem Hrvatske. Osim kafića u kojima možete popiti vrhunsku kavu ili se opuštati i družiti uz velik izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, Biberon je poznat i po izvrsnim slanim i slatkim zalogajima. Food barovi diljem zemlje nude odlične obroke idealne za okrjepu tijekom pauze od dnevnih obaveza, restoranska ponuda nudi i fantastičan spoj moderne i tradicionalne kuhinje kao i izvrsnu, egzotičnu ponudu sushija.

Biberonov tim posebno je ponosan i na svoju ponudu slatkih delicija koju možete isprobati u dnevnoj ponudi svih ugostiteljskih objekata. Kolačima i tortama zaokružite odličan ručak ili večeru ili zasladite odlazak na kavu ili piće. Jednom kada isprobate Biberonove slastice poželjet ćete ih pojesti ponovo, a ako vašu želju za slatkim ne može utažiti samo jedan komad torte, iz Biberona možete naručiti i cijelu tortu koja će uljepšati vaša obiteljska druženja i posebne prigode. Opustite se u dobrom društvu i uživajte u Biberonovoj gastronomskoj ponudi.