Takko | Šibenik | Supernova

Poslovnica Takko retail parka Supernova Šibenik nudi vam fantastičan izbor muške i ženske odjeće i modnih dodataka za sve dobne skupine.

Takko | Šibenik | Supernova

Takko

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Obiteljski shopping bolji je uz ponude trgovine Takko u centru Supernova Šibenik

Brojni ljubitelji mode uživaju u svakoj novoj kolekciji trgovine Takko Fashion inspiriranoj posljednjim modnim trendovima. Poslovnica Takko retail parka Supernova Šibenik nudi vam fantastičan izbor muške i ženske odjeće i modnih dodataka za sve dobne skupine.

Kolekcije za bebe i djecu, teenagere i odrasle ljubitelje mode raznih generacija pronađite u širokom rasponu veličina i stilova i tako kreirajte svoj idealan styling u kojemu ćete se osjećati i izgledati izvrsno u svakoj prigodi. Posebno je atraktivna ponuda plus size kolekcija koje donose moderne modele prilagođene svakoj tjelesnoj građi. Sve ljubitelje fitnessa oduševit će i moderan te funkcionalan sportski program odjeće atraktivnog izgleda.

U odličnoj ponudi, osim svojih omiljenih modnih komada, lako ćete odabrati i poklon dragoj osobi, a za one neodlučne tu je Takko poklon bon – dar s kojim ne možete pogriješiti. Iskoristite mogućnost kartičnog i gotovinskog plaćanja te, uz korisne savjete i pomoć ljubaznog osoblja trgovine, iskusite čari najboljeg modnog shoppinga.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled.