Takko | Šibenik | Supernova

Poslovnica Takko retail parka Supernova Šibenik nudi vam fantastičan izbor muške i ženske odjeće i modnih dodataka za sve dobne skupine.

Takko | Šibenik | Supernova

Takko

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Obiteljski shopping bolji je uz ponude trgovine Takko u centru Supernova Šibenik

Brojni ljubitelji mode uživaju u svakoj novoj kolekciji trgovine Takko Fashion inspiriranoj posljednjim modnim trendovima. Poslovnica Takko retail parka Supernova Šibenik nudi vam fantastičan izbor muške i ženske odjeće i modnih dodataka za sve dobne skupine.

Kolekcije za bebe i djecu, teenagere i odrasle ljubitelje mode raznih generacija pronađite u širokom rasponu veličina i stilova i tako kreirajte svoj idealan styling u kojemu ćete se osjećati i izgledati izvrsno u svakoj prigodi. Posebno je atraktivna ponuda plus size kolekcija koje donose moderne modele prilagođene svakoj tjelesnoj građi. Sve ljubitelje fitnessa oduševit će i moderan te funkcionalan sportski program odjeće atraktivnog izgleda.

U odličnoj ponudi, osim svojih omiljenih modnih komada, lako ćete odabrati i poklon dragoj osobi, a za one neodlučne tu je Takko poklon bon – dar s kojim ne možete pogriješiti. Iskoristite mogućnost kartičnog i gotovinskog plaćanja te, uz korisne savjete i pomoć ljubaznog osoblja trgovine, iskusite čari najboljeg modnog shoppinga.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Iz tvrtke Takka posebno su ponosni i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled. 

Novosti
Odlična ušteda
Jesen uz Takko
4. rujna 2019.

Jesen je vrijeme za obitelj.
Uštedite do 30% na četiri artikla po Vašem izboru.

Takko vam dodatno poklanja popust od 30% na jedan pleteni artikl po vašem izboru. 
Opremite svoj ormar s odjećom za jesen i osigurajte si popuste na način da pokažete vaše kupone na blagajni.