Fina | Šibenik | Supernova

Samoposlužna mjenjačnica idealna je za mijenjanje novaca pred put ili za shopping .

Fina

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kategorije
Ostalo
Adresa
Put Vida 6
22000 Šibenik
Način plaćanja
Kategorije
Ostalo

FINA samoposlužna mjenjačnica pruža uslugu razmjene strane valute u hrvatsku kunu u centru Supernova Šibenik

Retail par Supernova Šibenik šesto je mjesto na kojem je Fina ponudila svojim klijentima uslugu samoposlužne mjenjačnice dostupnu 24 sata. Smještena u blizini trgovine Spar na adresi Put Vida 6, samoposlužna mjenjačnica pruža uslugu razmjene strane valute u hrvatsku kunu. 

Novčanice eura, američkog dolara, britanske funte i švicarskog franka, bez provizije možete razmijeniti u hrvatske kune. Maksimalan iznos u jednoj transakciji ograničava vas na 2.500,00 HRK. Bez puno muke, jednostavno i brzo korištenje ovog uređaja omogućuje vam da bez mnogo problema dođete do željene valute i iznosa.

Umetnete li strane novčanice u prostor predviđen na mjenjačkom uređaju, za nekoliko sekundi aparat će vam isplatiti kune. Euro, kao najzastupljenija valuta, putem samoposlužne se mjenjačnice isplaćuje u apoenima od 10, 20, 50, 100 i 200 EUR. Preporučite turistima opciju putem koje će tijekom cijelog dana, od 0 do 24, doći do hrvatske valute kojom će moći obići omiljene trgovine retail parka Supernova Šibenik.

Fina njeguje vrijednosti poput posvećenosti klijentu, profesionalnosti i proaktivnosti

Vodeća hrvatska tvrtka na području financijskog posredovanja i elektroničkih usluga, Financijska agencija je prepoznata kao mjesto koje pruža usluge jednostavnije financijske transakcije pa sve do najsofisticiranijih poslova u elektroničkom poslovanju.

Kao partner u poslovanju, Fina njeguje vrijednosti poput posvećenosti klijentu, profesionalnosti i proaktivnosti. Financijske usluge za građane koje Fina pokriva svojim djelokrugom su uplate i isplate, slanje i primitak novca, bankarske usluge, osiguranja, uslugu  biljega, mjenica i obrazaca te sigurnosne sefove. U Fini na jednom mjestu možete riješiti elektronički potpis ili digitalni certifikat koji vam treba u vašem poslovanju, kao i dobiti vjerodajnice za uslugu e-Građani.

Muči li vas problem ovrhe, saznajte sve detaljne informacije ili otvorite zaštićeni račun na koji će se isplaćivati sredstva koja su izuzeta od ovrhe. Nađete li se u situaciji da trebate promijeniti svoj novac u stranu valutu, kroz najrašireniju mrežu mjenjačnica u Hrvatskoj na brz i jednostavan način to možete učiniti u najbližoj Fini.

Prema tečajnoj listi toga dana, povoljno i pouzdano zamijenite svoj novac, ali imajte na umu da Fina ne otkupljuje kovani strani novac. Zaboravite li otići do mjenjačnice, stranu valutu možete pretvoriti u domaću kunu uz pomoć Fina mjenjačkih aparata koji su vam na raspolaganju 24 sata. Obratite se s povjerenjem Fini kao partneru u vašem financijskom poslovanju.